Bestill time med SMS

Send til 2097:

VIKNA fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

VIKNA 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du VIKNA fødselsdatoen din, og navnet ditt og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: VIKNA 0405190 Ola Hansen ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6,- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet. Meldingen blir håndtert i løpet av åpningstida.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send VIKNA fødselsdato og navnet ditt med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Svar på blodprøver

Det er rekvirerende lege som har ansvar for oppfølging av unormale prøvesvar. Du blir enten kontaktet pr SMS, telefon eller brev av legen din ved avvikende blodprøvesvar. Merk at for noen undersøkelser, kan det ta tid før svaret kommer til oss.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Ring oss eller send VIKNA fødselsdato og navn på medisiner til 2097

Attester og korttidssykemeldinger

Attester og sykemeldinger krever legetime.

Legetimer

Alle fastlegene ved kontoret har noen timer som er satt av til helsekontroller/oppfølging, og noen timer som er satt av til øyeblikkelig hjelp. Det er lurt å ta kontakt tidlig på dagen dersom en ønsker time for øyeblikkelig hjelp.

Vaksinering

Vikna helsestasjon ligger i samme bygg, og har ansvar for barnevaksinering, reisevaksinering og influensavaksine. Informasjon om influensavaksinering blir lagt ut i løpet av september.